Menu Sluiten

De mooiste meeting rooms

in het mooiste dorp

De naam Radekheim is een knipoog naar het verleden. Oud-Rekem is bekroond tot Mooiste dorp van Vlaanderen, met één van de meest authentieke dorpskernen. Bovendien mag het zich terecht één van de meest charmante dorpen van België noemen. 

Dit pittoreske dorp ademt een rijke geschiedenis uit. Niet verwonderlijk, gezien zijn interessante ligging. Limburgse trots, vlakbij Maastricht, Aken en Luik.

Stijlvol vanbinnen

Een zakelijke bijeenkomst mag best gemoedelijk zijn. Installeer je, voel je thuis en vergader geconcentreerd en comfortabel. We leggen je in de watten van ontvangst tot catering, tot op sterrenniveau als je dat wenst. Zo voelt het niet als werken maar als een verbindende dag met impact.


Previous
Next

Schilderachtig vanbuiten

Het zou zonde zijn om enkel binnen te blijven. Onderbreek een lange vergadering met een bezoekje aan het Mooiste dorp van Vlaanderen. Een brainstormwandeling door het groene landschap, het kan wonderen doen voor de creativiteit. Pak het anders aan en wees verrast van het resultaat.

Wees welkom

Kijk je uit naar een Radekheim moment? Voor het eerst ontdekken of terugkeren naar jouw vertrouwde plek? Wees welkom. Kom thuis bij ons.

We ontvangen je graag voor zoveel verschillende gelegenheden:

Ontbijtseminarie / Workshop /  Lezing /  Netwerkevent / Opleiding / Management meeting / Lancering / Teambuilding / Personeelsbijeenkomst / Vertrouwelijk gesprek / Bestuursvergadering / Aperitief  / After work / Productpresentatie / Persconferentie / Lunchmeeting / Brainstormsessie / …


Contacteer ons en vertel wat we voor jou mogen betekenen