Menu Sluiten

3

meeting
rooms

elk met een eigen
karakter

Wie kiest voor onze boutique vergaderlocatie, heeft oog voor detail.

Van de warme ontvangst, tot het design interieur en de hoogtechnologische infrastructuur. Radekheim is geen plek voor de vluchtige vergaderaar, wel voor iemand die geïnspireerd wil worden door de omgeving. 

De klasse en het gebruiksgemak van onze vergaderzalen vertalen zich in een aangename, productieve dag met resultaat. Drie meeting rooms, zoveel mogelijkheden. Zeg ons wat je nodig hebt, we willen enkel het beste voor jou.


Bezig met laden

BOARD Room

25 m²
Tot 12 personen

Ontvang je team, klanten of Raad van Bestuur tot 12 personen in stijl. Geen gedoe met een wankel flipchart. Pak uit met onze high tech infrastructuur: intuïtief in gebruik en ideaal voor hoogstaande besprekingen. Zetten we een fles koud om te klinken op de deal?

300€/halve dag


Reserveer deze meeting room

Vorige
Volgende
Vorige
Volgende

BRAINSTORM Room

15 m²
Tot 5 personen

Full focus brainstormen of discreet vergaderen. In deze huiselijke kamer zit je comfortabel en knus, voor een kort overleg of een dag vol ideeën. Ruik je de koffie al?

200€/halve dag


Reserveer deze meeting room

Polyvalente room

46 m²
Tot 30 personen in theateropstelling

Breng mensen bij elkaar. Zorg voor verbinding en betrokkenheid.

Onze akoestische, polyvalente zaal is jouw presentatieruimte met grote projectiewand of jouw workshop locatie. Theater, Carré, U-vorm: kies je opstelling.

Of wat dacht je van een receptie met walking dinner?

 
300€/halve dag


Reserveer deze meeting room

Vorige
Volgende

Culinaire omkadering op topniveau: Lanakens finest

Een Radekheim verblijf stimuleert al je zintuigen. Samen met lokale, gerenommeerde horeca partners zorgen we voor ‘food for thoughts’. Van een ontwapenend ontbijt of bruisende brunch tot een exceptioneel (sterren-)diner. 

Hoogtechnologisch, hoog gebruiksgemak

Radekheim biedt drie luxueus ingerichte vergaderzalen, elk voorzien van de meest moderne technologie en met het hoogste gebruiksgemak zodat de connectie vanzelf gaat. Uitspraken als “Heeft er iemand een tussenstukje bij?” of “We hebben wel beeld maar geen geluid.” kom je hier niet tegen. High tech, high convenience, dat beloven we.

In onze meeting rooms vind je NovoTouch. Simpelweg verbinden en dan kan je:

  • op het scherm schrijven met je vinger of een speciale pen
  • deelnemers op afstand betrekken dankzij de conferentie modus
  • real time bestanden delen en aantekeningen maken
  • met vier deelnemers tegelijk presenteren en vlot schakelen tussen de verschillende sprekers
  • jouw scherm dupliceren en delen met andere schermen, zelfs in andere meeting rooms

Technologie moet een ondersteuning zijn en geen bron van frustratie. Net daarom kozen we voor dit systeem. Heel handig in gebruik en we zijn er hoe dan ook om je wegwijs te maken.

Wil je weten hoe onze NovoTouch inrichting jouw vergadering kan vergemakkelijken? Vraag gerust, we vertellen er met veel trots over.