Menu Sluiten

FAQ’S

Veelgestelde vragen van onze klanten. 

Zit jij nog met een vraag? Contacteer ons en wij helpen je graag verder.

Er bevindt zich een ruimte parkeerplaats voor het gebouw (op de Groenplaats). Deze is gratis en onbeperkt toegankelijk. Met uitzondering op de plaatsen van het bewoners-parkeren, deze bevinden zich voor de museumkerk (tegenover Radekheim), tussen de oranje palen.

Wanneer er geen plek meer zou zijn op de Groenplaats, verwijzen we naar de twee bijkomende gratis parkings:

 • Parking Colmonterveld
 • Parking Kanaalzone

Ja, we elimineren afleiding door een te warme of te frisse ruimte. Alle ruimtes zijn uitgerust met airconditioning die volledig zelf te reguleren is.

Alle meeting rooms bevatten de high tech Novotouch.
Eenvoudig verbinden en je kan:

 • Schrijven op het scherm met de vinger of een speciale pen.
 • Deelnemers op afstand betrekken via de conferentiemodus.
 • Real time bestanden delen en aantekeningen maken.
 • Met vier deelnemers tegelijk presenteren en vlot schakelen tussen verschillende sprekers.

Nood aan ondersteuning?
Elke meeting room bevat een ICT-handleiding die jou op weg helpt!

Er zijn tal van restaurants in de buurt van Radekheim. Ook voor overnachtingsmogelijkheden zijn er tal van mogelijkheden. Wij hebben ze verzameld op onze website. Vanaf daar kan u ook doorklikken naar de websites van de aanbieders.

Klik op volgende link: Restaurants en Overnachtingsmogelijkheden

Zowel de cultuur- als de natuurliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens een boeking bij Radekheim. Wij bevelen een kijkje in het Mooiste Dorp van Vlaanderen: Oud-Rekem, aan!

 • Kasteel D’ Aspremont Lynden: een eeuwenoud kasteel, gebouwd door de familie D’ Aspremont Lynden, die in de 17de eeuw van hieruit het graafschap Rekem bestuurde.
 • Ucoverpoort: een stadspoort die vroeger de toegang verschafte tot Oud-Rekem, vanuit Uikhoven. De poort is versierd met arduinsteen en bevat een wapenschild van de adellijke familie D’ Aspremont Lynden.
 • Historisch straatbeeld: goed bewaarde pareltjes die er onder andere voor hebben gezorgd dat Rekem is verkozen tot Mooiste Dorp van Vlaanderen.

Verkies jij liever een actieve wandeling in een ontspannen kader?

 • Route langs de Oude Weerd: een route van 3.9km door de prachtige natuur.
 • Nationaal Park Hoge Kempen: het park is gelegen dichtbij Oud-Rekem. Je bepaalt volledig zelf hoeveel kilometers je wandelt!
 • Kathleen-route: Kathleen is het hoofdpersonage uit de boeken van schrijfster Anja Feliers. Kathleen groeit fictief op in Oud-Rekem en via de route kom je langs alle plekken, die centraal staan in de boeken.

Volgende opstellingen zijn mogelijk: U-vorm, statafels, theater. Afhankelijk van het soort evenement delen wij de meeting room voor u in.

 • U-vorm: er is plaats voor max. 20 personen
 • Theater: er is plaats voor max. 30 personen

Is het de eerste keer dat wij jou ontvangen bij Radekheim, Inspiring Meetings? Jouw meeting room boek je op enkele minuten!

1. Ga naar de boekingspagina op onze website
2. Kies wanneer jij je meeting room wil boeken
3. Duid aan welke meeting room je graag wil boeken
4. Vervolledig de boeking door je gegevens in te vullen
5. Kies de faciliteiten die wij mogen voorzien
6. Geniet van je boeking!

Heb je reeds geboekt in het verleden en mogen wij jou opnieuw ontvangen? Boek snel en eenvoudig via Zapfloor (eveneens te vinden op de boekingspagina van onze website)

Als je een ruimte geboekt hebt, krijg je van ons een code. Iedere meeting room bevat een codeklavier waar je de code kan indrukken. Op die manier moet er niet met een sleutel gesleept worden!

Ja, Radekheim is volledig gelijkvloers ingedeeld en er is genoeg ruimte voorzien zodat rolstoelgebruikers zich vrij kunnen verplaatsen.